Work and internships

Are you a passionate scholar looking for an opportunity to grow and explore your marketing & communication skills? Vandaalistic Art, the innovative and creative company founded by the Dutch singer and artist Rob van Daal, is proud to announce an exciting new internship opportunity for aspiring scholars. Come join us and learn the inner workings of the art world while gaining valuable experience in a dynamic and vibrant environment. With the guidance of our talented marketingteam, you will have the opportunity to work on exciting projects and develop your skills in a supportive and inspiring environment. Apply now via work@vandaalisticart.com and take the first step towards a fulfilling and successful internship!

(Since the internship will be in the Netherlands (Sprang-Capelle), the vacancy text is in Dutch)

Stagiaire Marketing / Sales VHB Services

Standplaats: Sprang-Capelle

VHB Services verleent ondersteuning op het gebied van onder andere marketingcommunicatie, management, productontwikkeling en in- en verkoop (bevordering) aan gelieerde en niet-gelieerde ondernemingen, organisaties, kunstenaars, creatieve makers en conceptdenkers.

Een voorbeeld van onze marketingcommunicatie-ondersteuning betreft de kunstcollectie van Vandaalistic Art. Deze unieke collectie, bestaande uit canvassen en dierenbeelden werd gecreëerd door zanger / kunstenaar Rob van Daal en is eigendom van een investeringsgroep. Het is de bedoeling dat de kunstobjecten worden verhuurd en/of worden verkocht aan particulieren en bedrijven. Het is ook mogelijk om de kunstobjecten in te zetten op evenementen en beurzen. Bij de marketingondersteuning die VHB Services verleent aan Vandaalistic Art staat het creëren van een beleving van zang, dans en kunst centraal.

Een ander voorbeeld van onze marketingcommunicatie ondersteuning betreft Pet-Joy®. Pet-Joy® is een leverancier van luxe dierbenodigdheden die verkocht worden via dierenspeciaalzaken en webshops in binnen- en buitenland. Met online en offline marketingcommunicatie werkzaamheden helpen we Pet Joy® te groeien en bekender te worden, zowel bij de dierenspeciaalzaken als direct bij de consument.

Wegens onze groei zijn we als VHB Marketing & Sales team op zoek naar een commercieel ingestelde stagiair(e).

Eerdere stagiaires roemen stages bij ons vanwege het feit dat ze ervaren hebben echt nut te hebben voor de organisatie. Als stagiaire vervul je, uiteraard na een ruime inwerkperiode, binnen de marketingafdeling een centrale rol. Je bent het aanspreekpunt voor een verscheidenheid aan relaties, je maakt (samen met collega’s) marketingplannen, je voert de plannen uit, plant en organiseert samenwerkingen en zoekt proactief contact met de doelgroep. Je ziet het als een uitdaging om verkopen te stimuleren door toepassing van online en offline marketingactiviteiten die je zelf mag initiëren en uitvoeren. Wij geloven in daadkracht en actie. Die ruimte krijg je als stagiaire. Als jij het daarnaast een uitdaging vindt om ook daadwerkelijk te gaan verkopen, bieden we je een speciale regeling aan waarbij jij zelf bonussen kunt verdienen.

Je werkt nauw samen met andere collega’s. Zo werk je samen met een designer en een social media marketeer, met productie, inkoop en logistiek en natuurlijk ook met Rob van Daal zelf.

In het kort bestaat jouw functie uit de volgende activiteiten:

 • Het verrichten van (online) commerciële activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de website, neerzetten van socialmediacampagnes, en emailmarketing en het genereren van PR.
 • Het verzamelen van relevante klant– en marktgegevens.
 • Bezoeken van seminars, beurzen en congressen.
 • Actief bijwonen van marketing & salesvergaderingen intern.

Wij vragen:

Wij zoeken een commercieel (studerend😊) talent met liefde voor dieren en kunst. Je hebt drive, ambitie en passie om kunst in een commercieel zonnetje te zetten.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je bent minimaal vijf maanden fulltime beschikbaar als meewerkstagiar;
 • Je volgt een commerciële sales- en/of marketingopleiding op HBO-niveau (jaar 2-3-4) of MBO-niveau (jaar 4)
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt graag initiatief
 • Je hebt een commerciële en flexibele instelling
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden we jou?
Een uitdagende stage, waarin je de kans krijgt de kennis vanuit je studie in de praktijk toe te passen. Hiernaast hebben we een mooi ruim kantoor, zowel jongere als ook meer ervaren collega’s, meerdere stagiaires en veel kunst .

Er is meer! Ook bieden wij jou:

 • Een passende stagevergoeding.
 • Een mogelijkheid voor extra bonus op verkopen als dat leuk vindt om te doen.
 • Inhoudelijke begeleiding.
 • Een gezellig team.
 • Vrijdagmiddag borrels en andere leuke activiteiten.

Is deze stage je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct. Neem contact op met marketing@vhb-group.com